peghhhhh

Filed under: by: Kuih Tepung

perghhh lama tak update blog. sori la beb, aku ngah sibuk giler la susun strategi. pasal dah confirm next early Feb 09 aku akan letak surat resign. pastu notice 2 bulan, by May 09 aku akan mulakan company aku. focus focus focus!

pada membe2 yg salu singgah thanx man & woman!

duit simpanan aku masih tak cukup, tu tgh struggle giler cube kumpulkan at least 6 month expenses. perghhh giler ni nnt kena hidup tertekan selama at least 2 tahun beb.

tapi aku percaya, rezeki Tuhan yg bagi. kita cari je la kat muka bumi ni, InsyaAllah ada hak masing2.

sempena umur aku masih muda ni baik aku strike, kalo nak tunggu dah kerepot, susah sikit la kot...

ok nnt aku update lg ye, sori kengkawan! walo camne pun aku ttp folo u all nyer blog wo!

miss u guys!

14 comments:

On November 3, 2008 at 6:53 PM , Qaseh.Darwisy said...

mesti nk g overseas nih..gud luck!

 
On November 3, 2008 at 7:30 PM , l.i.f.e said...

selamat berjaya utk kamu. best of luck!

 
On November 3, 2008 at 9:08 PM , yoshz said...

gud luck man! bisnis apa kau buat? dah jadi kaya mcm will smith jgn lupa belanja ayam kentaki.

 
On November 3, 2008 at 9:37 PM , Encik Bibir said...

gudluck!

 
On November 4, 2008 at 4:33 AM , Ojie said...

all the best beb..kalo kompeni maju mau pakai part time, jgn lupa aku keh..hahaha

 
On November 4, 2008 at 5:04 PM , aRe You? said...

gewd luck..sila nyanyi lagu digi :

"i will follow u..."

 
On November 4, 2008 at 5:35 PM , kuih said...

qaseh,
taklah oversea, over the board je hehehe. company aku akan base in KL

life,
tq yo!

yosh,
aku set up music publishing company. insyaAllah, kentaki aku banje kamu nnt!

bibir,
tq bro!

ojie,
mmg aku perlukan part time = jaga akaun, audit, secretary, manager, dan executives. ko pilih la nnt once aku kick off! at the moment bagi aku set up spai habis...perghhh ko sanggup ke bersusah2 ngan aku nih? tido dlm toilet tau nnt mcm will smith...

ayu,
tq tq. nnt aku lepak starbuck kl sentral i'll let u now heheheh


thanx u guys! wish korang really bermakna pada aku. ni yg lg bersemangat nih!

 
On November 7, 2008 at 7:56 PM , Ojie said...

muahahha aku mau jadik secretary ko lah..tp ko garang ke? ko marah2 nnt aku nangis tau..ha ha ha

 
On November 10, 2008 at 12:59 AM , Qaseh.Darwisy said...

Nti aku nk keje ngan ko jugak lah..jadik assistance secretary.kalo ko marah ojie aku ada pujuk dia..hahahha..jie,gimme five!

 
On November 11, 2008 at 6:15 AM , man_helang said...

perancangan lu bia solid beb...baru leh masyuk...

 
On November 11, 2008 at 6:34 AM , Danielle_Corleone said...

wah! ni mcm kelam kabut je ni. nak pegi mana? ehee

 
On November 12, 2008 at 8:49 PM , denanz said...

selamat maju jaya.

 
On December 13, 2008 at 5:05 PM , artsoul said...

nak p mana woii?

 
On December 19, 2008 at 12:45 AM , kuih said...

ojie,
aku tak garang kalo awek cun la hihihihi

qaseh,
dah2 korang jgn nak berkomplot plak keje kan aku haihhhhh

man,
tu la. mmg tgh nak menyolidkan ni. tp nak tau solid tak solid kena turun padang la test... perghhh ni yg cuak sikit niiiii

dan,
tak kemana, cuma tgh sibuk nak set up opis sendiri

denanz,
tq!

art,
tak kemana la. masih di KL cuma nak set up opis business sendiri tu yg bz sikit ni :)