peghhhhh

Filed under: by: Kuih Tepung

perghhh lama tak update blog. sori la beb, aku ngah sibuk giler la susun strategi. pasal dah confirm next early Feb 09 aku akan letak surat resign. pastu notice 2 bulan, by May 09 aku akan mulakan company aku. focus focus focus!

pada membe2 yg salu singgah thanx man & woman!

duit simpanan aku masih tak cukup, tu tgh struggle giler cube kumpulkan at least 6 month expenses. perghhh giler ni nnt kena hidup tertekan selama at least 2 tahun beb.

tapi aku percaya, rezeki Tuhan yg bagi. kita cari je la kat muka bumi ni, InsyaAllah ada hak masing2.

sempena umur aku masih muda ni baik aku strike, kalo nak tunggu dah kerepot, susah sikit la kot...

ok nnt aku update lg ye, sori kengkawan! walo camne pun aku ttp folo u all nyer blog wo!

miss u guys!