2009 here i come!

Filed under: by: Kuih Tepung

REBELISTIK

tahun 2009 akan menjadi lebih rebelistik pada aku. apa itu REBELISTIK? ianya adalah REBEL + REALISTIC. so kita akan lebih rebel tp biarlah realistic taklah rebel mengarut ok.

bercakap pasal rebel atau suka melawan ni aku mmg ada satu perangai sikit la. mmg aku rebel tp in the very subtle way. contoh kalo aku nak pg disco aku pg la walopun mak aku tak pernah ckp tak boleh tp mmg la takbole kan tp aku nak pg juga pasal nak dgr lagu dipasang tahap kuat gaban gile. bile aku pasang kuat camtu mesti la mak aku mara pasal pening kepala dia dgr lagu aku gedish-gedish- dub- dub- tap belum pasang lagu Kill Em All Metallica lagi macam haram hahaha

lagi contoh beli keta. masa aku nak beli aku dah set nak beli keta sport. tp semua org ckp takleh nnt mahal nak maintain. so survey punya survey akhirnya jumpa la satu keta yg ala2 sport tp oklah. pastu org tanya nape tak beli keta X? kan lebih besar harge plak tak jauh beza. KAN AKU DAH CKP AKU NAK KETA ALA2 SPORT! suka aku la

lagi contoh girlfriend. aku hanya nak yg cantik saja walopun ramai gadis yg tak berapa cantik minat kat aku (HAHAHAHHAHA cam haram perasan).

so in the end aku akan pg club naik keta ala2 sport bersama gfren cantik.

ha REBEL tak aku?

hahahahahahha

ok enuf2

so esok taun baru 2009 dan aku harap hidup aku akan lebih mencabar, jumpa org baru dan org baru ni harap2 Dato'2 Tan Sri2 dan CEO2 la. hihihihi

selamat tahun baru kepada semua kawan2 di blog. kenangan lama jgn dikenang, ciptalah kenangan baru

p/s - smlm berita jam 11 kat TV1 berakhir dgn pembaca berita beri pepatah ni

"Lebih baik berkawan dengan orang bebal dari bergaduh dengan orang berakal"

camne tuh?

hoi! mulut cam harammmmmmmm!!!

Filed under: by: Kuih Tepung

aku keje kat opis yg penuh dgn pompuan

dan pompuan2 ni mempunyai mulut yg sgt macam haram jadah

aku kadang2 rasa nak terajang je sekor2, tp kang aku buat camtu dowang ckp aku pembuli wanita plak

secretary aku pompuan, mulut dia mmg kalo ada title Goddes of Mulut Lancang atau shortformnye Gomucang mmg dia plg layak. dia igt opis ni bapak dia punya. kalo aku dtg lambat sikit say 9.30 sibok tanya nape dtg lambat. tp kalo dia dtg lambat nak mampos say 10.00 rilek je wat tak tau

jiran2 meja aku keje juge semunya pompuan. yg lelaki jauh sikit. bile telah dikelilingi pompuan2 yg dah la tak cun mulut cam haram plak membuatkan aku tensen hari2 dtg keje

aku pun tak paham apa la yg didengki sgt ngan aku

korang tau la kan lelaki kalo wat keje kat mulut senyap je,tangan je la bergerak. end of the day keje aku siap la. tp pompuan2 ni bila wat keje tgn bergerak ngan mulut bergerak so bile nak abis keje?

bile nampak aku mcm rilek je semua org igt aku takde keje dtg opis

kepala hotak korang. aku bawak masuk opis fee rm100 ribu lebih okkkkkkkk. project ni dahla aku handle sorang2 plak tu

dorang ni mmg giler. aku mmg benci

tu la pasal aku nak resign. tak tahan ngan mulut2 mcm haram dowang ni

fuhhh hidup mmg penuh tekanan

dulu masa ramai lelaki rilek je. errr mana la lelaki2 ni tak mintak keje kat opis bos aku ni?

sori la aku bukan gender discrimination, cuma nyampah ngan opismate aku ni je


fuhhhhh