wah lamanya tak update!

Filed under: by: Kuih Tepung

hi frens (ada lg ke yg folo blog ni huhuhuhu...)

neway, sori la pasal lama giler tak update, aku benti keje, pastu set up my own company tu yg byk mkn masa n tenaga n idea n errrr nape blog ojie dah jd invited readers je dan aku tak diinvite sampai hati ko ojie huhuhu

so, sekarang aku berada di dalam kapal aku sendiri lah, tak naik kapal org lg dan ye kapal aku ni mmg tgh dibuat so belum boleh belayar lagi, by next month kot baru bole start masuk laut ni tgh test kat sungai Klang dulu

abg Yosh dah tunang, tahniah walopun ada babi semen aku pun tak paham nape ada menda tu kat majlis dia hehehhe


bile dah start kayuh sendiri ni baru la nampak byk giler keje dan duit yg harus dipakai, aku igt mcm senang je terus bole buat sales ohh rupa2 nya tidak kena wat mcm2 benda contohnya product checking, stock counting, pricing, marketing etc etc bla bla


kita dah dpt PM baru Najib namanya


ketua Pemuda pun baru Khairy namanya hohohohohoho


eh eh ni bukan blog politik nnt kena report polis aku tak nak masuk jail, baik mari teruskan dgn agenda aku


kalo ada org baca lg blog ni, aku nak tanya dlm byk2 lagu, lagu jenis apa yg korang dgr sekali je terus suka

jgn la jawab lagu sedap haihhhhh, jawab dlm jenis genre la mcm rock ke R&B ke hip hop ke

ok tolong jawab ye, ni pun part of my market research gak hihihih


XOXO

nnt aku update lg yo